BANONA – Részletes infók egy hét múlva a jövőről

Home / BANONA közlemények / BANONA – Részletes infók egy hét múlva a jövőről

2018. május 17-én kerül sor a négy önkormányzat ellen indított perünk – Pécsely, Vászoly, Dörgicse, Balatonszőlős önkormányzatok elleni – másodfokú tárgyalására. Amint a tárgyalás lezajlik, természetesen ugyanitt beszámolunk a fejleményekről.

A tárgyalás utáni napokban részletesen tájékoztatunk mindenkit – ezen a platformon is, az érintettek pedig közvetlenül is megkapják az információkat a szokásos csatornákon – a jövőt illető terveinkről, és arról, hogy ezek a tervek milyen készültségi fokon állnak jelenleg. Mert bár nem verhettük nagy dobra, mi rengeteget dolgoztunk azért, hogy az áldatlan helyzet megoldódjon.

Minden velünk szimpatizáló és velünk együtt dolgozó, és a Báró Wesselényi Alapítványi Iskolába járó gyermek és szülő számára megnyugtató és örömteli hírekről fogunk beszámolni. Ezt a tájékoztatást a közvetlenül tárgyalás utánra, és folyamatosra tervezzük.

Addig még kis türelmet kérünk – reméljük, ez már maximum csak egy bő hét lesz -, és köszönjük szépen a drukkolást, a támogatást és az imát!

Vidi Rita
BANONA Kuratóriumi Elnök